Een website moet gewoon werken

Website

Als zelfstandig marketingadviseur heb ik natuurlijk een website. Ik heb er ook serieus over nagedacht. De website van EWMA moet het vooral doen. Wat is ‘het’? en wat bedoel ik met ‘doen’?

‘Het doen’ is voor mij in dit geval: ik moet mezelf er als adviseur netjes en doeltreffend mee kunnen presenteren. Daarom heb ik gekozen voor een eenvoudige WordPress website. Deze is heel gemakkelijk te onderhouden. En er zijn tal van plugins in omloop die helpen om alle ‘toeters en bellen’ erbij aan te knopen die ik maar kan bedenken.

Email

Daarnaast ben ik aan de slag gegaan met MailChimp. Leverancier van online emailsoftware. Super gebruiksvriendelijk en bovendien goed toe te voegen aan een WordPress website. Meld je aan om per mail EWMA nieuws te ontvangen.

? Meten van resultaat

Natuurlijk wil ik meten wat er gebeurt op mijn website. Dus maak ik gebruik van Google analytics. Mooi gereedschap, via een handige plugin aan mijn site toegevoegd.

Vormgeving

Het functioneren van de site gaat wat mij betreft voor op vormgeving. Ik maak gebruik van een standaardvormgeving van WordPress. De verdere aankleding heb ik voornamelijk zelf gedaan. De appels die als achtergrond fungeren zijn mijn eigen Elstars, zelf gefotografeerd. Wel zo makkelijk, dan is het 100% duidelijk wie de rechten over het beeld heeft.

Logo

Het logo met de payoff heb ik gedeeltelijk zelf bedacht. De uitwerking laten doen door Logo huis. Met hun hulp had ik in no-time voor een nette prijs een mooi en goed bruikbaar beeldmerk.

Logo EWMA Erik Willems Marketing Advies