Erik Willems is beschikbaar voor interimklussen op marketinggebied. Marketing diensten die geleverd worden variëren van het uitwerken van een strategie, tot extra handen in de uitvoering.

EWMA staat voor Erik Willems Marketing Advies, praktisch marketingadvies met resultaat.

Marketing was ooit ‘market-getting’  en dat is voor mij nog steeds waar het om draait….de markt begrijpen en daarna veroveren.

Het specialisme van EWMA ligt in de agrarische sector. Ik heb sinds 2000 altijd marketing als vakgebied gehad. Meer dan helft van de tijd was de agrarisch ondernemer mijn doelgroep. Zowel nationaal als internationaal. Ik ken deze doelgroep en heb er veel waardering voor. Het mooie werk, met heel duidelijk resultaat past echt bij mij. Bekijk mijn LinkedIn-profiel om meer te lezen over mijn marketing ervaring bij toeleveranciers in de agrarische sector.

Met mijn marketingadvies en marketing diensten richt ik mij op ondernemingen die agrarisch ondernemers als klant hebben. Bedrijven die zich bijvoorbeeld richten op akkerbouwers, veehouders, tuinders of loonwerkers.

EWMA levert concreet advies waar u direct mee aan de slag kunt.

Advies is altijd maatwerk. Om het overzichtelijk te houden en op voorhand duidelijkheid te geven zijn er drie ‘pakketten’ samengesteld: